Yazılım sektörünün ihtiyaç duyduğu yeteneğe sahip yazılımcılar
BAU’da yetişiyor!
Yazılım Yetenek Eğitim ve İstihdam Merkezi Lansmanına Davetlisiniz.

Bahçeşehir Üniversitesi olarak, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile yürütülen “Yetenek İstanbul İstihdam Garantili Mali Destek Programı” çerçevesinde kurduğumuz Yazılım Yetenek Eğitim ve İstihdam Merkezi’ni sizlerle tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz! Firmanızın ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri ve yeteneğe sahip yazılımcıları yetiştireceğimiz merkez ile tanışmak ve yetenek havuzumuza erişmeniz için sizleri davet ediyoruz.

📅 Lansman Tarihi: 26 Ocak 2024, Saat: 15.00
📍 Yer: BAU Güney Kampüsü Fazıl Say Konferans Salonu

Nitelikli yazılımcıları bünyesine katmak isteyen tüm firmaları lansmanımıza bekliyoruz! Adaylarımıza sağlanan eğitimler, kazandırılan nitelikler ve mezuniyet sonrası işe yerleştirme süreçleri hakkında detaylı bilgileri almak için bize katılın. Sizlere özel aday portföyleri ile yeni yetenekleri keşfetmek için lansmanımızı kaçırmayın!

🎓 Hedefimiz: İstanbul’da yazılım sektörüne nitelikli insan gücü yetiştirmek ve sektörün bu alanda ihtiyaçlarını karşılamak. Sektörel iş gücü açığını kapatmak, İstanbul’u yazılım dünyasında sadece bir lider olarak değil, aynı zamanda iş gücü potansiyeliyle de ön plana çıkararak bir adım öteye taşımak için buradayız. Bu heyecan verici projenin başarısını birlikte kutlamak ve İstanbul’u yazılımın lideri olarak güçlendirmek için sizi bekliyoruz.

Adayları Ücretsiz olarak Yetiştireceğimiz Eğitim Programları:
• Full Data
• Full Stack
• Oyun Geliştirme
• Siber Güvenlik
• Yapay Zeka

👩‍🏫 Yazılım Eğitmenleri: Bahçeşehir Üniversitesi ve Wissen Akademie işbirliğinde sektör tecrübeli eğitilmenler tarafından verilecektir.

💼 Destekleyenler:
• CORBİZ
• İSTAR ELEKTRONİK
• Sektörel Dernekler Federasyonu
• Bahçeşehir Üniversitesi

*Bu web sayfası, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteklediği “Yetenek İstanbul İstihdam Garantili Mali Destek Programı” Projesi dahilinde hazırlanmıştır. Muhteviyat ile alakalı tüm mesuliyet Bahçeşehir Üniversitesi’ne (ve ortaklar) ait olup, İSTKA veya Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamaktadır.