Haberler & Duyurular

BAUBAP – 2022 Yılı 2. BAP Komisyonu
Son Başvuru Tarihi Hakkında
daha fazlası
Doç. Dr. Rahime Süleymanoğlu Kürüm, ERASMUS-Jean Monnet Chair Programı Kapsamında Destek Kazandı!
BİDEB 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı Çağrısı Açıldı

Son Başvuru Tarihi: 19 Ağustos, 2022

daha fazlası
STM-BAU İş Birliği ile Co-Light SuAltı Aydınlatma Sistemi, Donanmanın Hizmetine Sunuldu

Türk savunma sanayisinin önde gelen kuruluşlarından STM, üniversite-sanayi iş birliği faaliyetleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte önemli bir başarıya imza attı

daha fazlası
BAU Hub Girişimi egaranti, Startup Burada Platformu’nun Paya Dayalı Kitle Fonlaması Kampanyası Üzerinden 2.8 Milyon TL Yatırım Aldı!
Fona ihtiyaç duyan girişimleri yatırımcılarla buluşturan dijital platform Startup Burada, İlk Paya Dayalı Kitle Fonlaması Kampanyası kapsamında BAU Hub girişimi egaranti tohum öncesi yatırım turunu başarıyla tamamladı. 35 günlük sürede %120 fonlama oranına ulaşan egaranti kampanyası 474 yatırımcının katkısı ile gerçekleşti.
KOBİ ve Startuplara Yönelik Destekler ve Finansmana Erişim Webinarı Düzenlendi

İstanbul’da animasyon ve ilgili üretim alanlarının gelişiminde yaratıcı endüstriler ekosisteminin gelişmesini amaçlayan İstanbul Animasyon Platformu (ANIM.IST) Bahçeşehir Üniversitesinin Proje Yürütücülüğünde kuruldu.

BUG Lab- TEKMER ile Oyun Geliştiricileri Şirketleşiyor
Bahçeşehir Üniversitesi oyun yapılanması “BUG Lab”, oyun sektörü ve girişimcileri birleştirmeyi hedefleyen projesi ile başvurduğu KOSGEB TEKMER desteği kabul edildi
İstanbul Animasyon Platformu ANIM.IST Kuruldu

Privacy Settings