BAUTTO ve TÜBİTAK İş Birliği İle düzenlenen “Ufuk Avrupa MSCA Bilgi Günü”ne Davetlisiniz!

BAUTTO ve TÜBİTAK iş birliği ile düzenlenecek olan “Ufuk Avrupa MSCA Bilgi Günü” etkinliğimizde Marie Sklodowska-Curie Araştırma Programının (MSCA) yanı sıra TÜBİTAK tarafından açık ve açılmak üzere olan çağrılar öncelikli olmak üzere bütün çağrılara yönelik bilgilendirme günü yaparak çağrılar özelindeki farkındalığı arttırmayı amaçlıyoruz.

Etkinliğimizde Doctoral Networks, Staff Exchanges ve COFUND çağrılarının ile birlikte EURAXESS Portal ve hizmetleri konusunda bilgi sahibi olarak BAUTTO ve TÜBİTAK’ın proje geliştiren ve geliştirmeyi hedefleyen akademisyenlere yönelik yönelik desteklerini konuşacak, merak edilen sorulara yanıt bulmaya çalışacağız.

Doctoral Networks çağrısından destek alarak fonlanan BAU Eczacılık Fakültesi akademisyenimiz Prof. Dr. Serdar Durdağı’nın da katılımı ve sunumu ile kendisinin fonlanma sürecinde BAUTTO ve TÜBİTAK’tan almış olduğu destekleri ve başarı hikayesini anlatarak tecrübelerini paylaşacaktır.

Ufuk Avrupa MSCA Bilgi Günü, 14 Ekim Cuma günü saat 10:00 – 12:45’de Bahçeşehir Üniversitesi Güney Yerleşkesi’nde bulunan Fazıl Say Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Program Akışı:

• 10:00 – 10:15 | Açılış Konuşması
  • 10:15 – 11:30 | Marie Sklodowska-Curie Alanı Programları, Doktora Sonrası Bursları, Doktora Ağları, Değişim Programı, COFUND (Şeyma SAYIMLAR, MSCA Ulusal İrtibat Noktası, TÜBİTAK)
  • 11:30 – 12:00 | MSCA Doktora Sonrası Bursları Başarı Hikayesi ( Dr. Serdar Durdağı, BAU Eczacılık Fakültesi, Dekan)
  • 12:00 – 12:30 | Başvuru Süreçleri, TÜBİTAK Destek Programları ve EURAXESS (Şeyma SAYIMLAR MSCA Ulusal İrtibat Noktası, TÜBİTAK)
  • 12:30 – 12:45 | Soru & Cevap

Etkinliğe katılım ücretsiz olup katılım durumunuzu ve bilgilerinizi içeren formu doldurmak için tıklayınız.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için;
tto@tto.bau.edu.tr